Deze site


  •  Doe je mee?
  •  Inschrijven, zo werkt het
  •  Veelgestelde vragen
  •  OnsGilzeRijenverbinders

Op deze plek binnen de 'OnsGilzeRijen'-site lees je alles over de 'OnsGilzeRijen'verbinders, hoe je deel kunt nemen aan de website en info wetenswaardigheden over onze gemeente.

Even een korte uitleg omtrent 'GilzeRijen'verbinders. Als groep zijn wij op vrijwillige basis bezig met ons eigen sociale leven en die contacten lopen uit naar verschillende richtingen. De één is actief op sport gebied en de ander zit weer regelmatig bij overleg in de dorpsraad. Het lijkt op een inktvis met verschillende tentakels die uiteindelijk samen komen en van daaruit wordt dit digitale dorpsplein van informatie voorzien. 

Niemand hoeft een specifieke opleiding te volgen of een echte computer nerd te zijn, om bij te dragen aan dat digitale dorpsplein. Het kost ook geen uren tijd. Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je eraan wil besteden. Het wegwijs worden in het systeem is even een start en het onbekende wordt na een paar keer oefenen duidelijk. 

Geen zin in dat digitale werk, dan is ook dat geen enkel probleem. De basis is uiteindelijk toch de verbinding tot elkaar en elk stukje, hoe klein dan ook, een bijzondere waardevolle bijdrage. Wij zijn immers ook niet altijd en overal aanwezig om een verslag(je) en/of foto's te maken. Daarom zijn wij blij met alle informatie en foto's die geplaatst worden door inwoners. 

Vragen en/of suggestie: stuur een mail naar ons algemene formulier Vragen & Contact.