Wil je gezondere keuzes maken in de supermarkt? Doe dan mee aan de supermarktsafari in Gilze!

Allemaal Vitaal

Details

Maandag 20 november 2023 van 19:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Jumbo Hapers Gilze
Lange Wagenstraat, Gilze, Nederland
Uiterste inschrijfdatum
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Het is niet makkelijk om gezonde keuzes te maken in de supermarkt. Je hoort steeds andere geluiden over wat goed voor je is en wat niet. En in de supermarkt liggen veel producten die gezond lijken, maar dat niet zijn. Heel begrijpelijk dus dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat overkomt iedereen. 

Supermarktsafari op 20 november

Wil jij leren hoe je op een simpele manier gezondere keuzes kunt maken? Doe dan mee op aan de supermarktsafari in Gilze! Deze vindt plaats op maandag 20 november van 19.00 tot 21.00 uur bij de Jumbo. 

Informatie over voeding en tips

Jennifer van Vugt (werkzaam bij Fysiotherapie Gilze als deskundige op het gebied van voeding en bewegen) geeft je informatie over verantwoorde voeding en je krijgt praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je leert niet alleen veel, het is ook nog eens gezellig! Je ontmoet andere mensen die ook benieuwd zijn hoe ze gezondere keuzes kunnen maken.

Iedereen is welkom 

Alle inwoners van de ABG-gemeenten die interesse hebben in voeding of meer willen weten over het maken van gezonde keuzes zijn van harte welkom. Het is leerzaam voor iedereen!  

Gratis aanmelden

Meedoen aan de supermarktsafari is gratis. Er zijn maximaal 12 plekken beschikbaar, dus meld je van tevoren wel even aan (vol = vol). Je kunt je tot zondag 19 november aanmelden door een e-mail te sturen naar .

Mis deze kans niet om meer te leren over gezonde voeding! Tot dan!  

Waarover
Eten / drinken, Gezondheid, Onderwijs / educatie / voorlichting

Over de organisator

Allemaal Vitaal
Een gezonde leefstijl heeft voor de ABG-gemeentes topprioriteit. Samen met vele partners die zich hebben aangesloten bij de lokale sport-...... Lees meer