Gratis en onder begeleiding kennismaken met QR-FIT trainingen

Allemaal Vitaal

Details

Zaterdag 29 juni 2024 van 11:00 tot 12:30 uur
Over 4 dagen
Laagstraat 86 86, Rijen

Wil jij meer bewegen? En doe je dit het liefst samen met anderen, onder professionele begeleiding? Doe dan mee met de gratis QR-fit trainingen in Gilze, Rijen of Molenschot.

QR-FIT, wat is het ook alweer?
Misschien heb je ze al eens buiten zien staan: de paaltjes met daarop een QR-code. Deze zijn onderdeel van de QR-FIT beweegroutes. In de gemeente Gilze en Rijen liggen maar liefst vier van deze routes, waar je gratis gebruik van kunt maken. 

Hoe werkt het?
De routes zijn 3 tot 4 kilometer lang en onderweg staan paaltjes met QR-codes. Je kunt op ieder punt op de route starten. Als je de QR-code scant met je telefoon, krijg je een oefening te zien. Je voert die oefening ter plekke uit. Je kiest daarbij zelf het niveau, van beginner tot gevorderd, zodat je altijd kunt bewegen op een manier die bij jou past. Na de oefening wandel of ren je naar het volgende paaltje op de route. De oefeningen veranderen iedere dag, waardoor de route steeds anders is.  

Doe mee met gratis trainingen
Je kunt nu gratis meedoen aan QR-FIT trainingen. Je krijgt dan in een groep professionele begeleiding op de route. De eerstvolgende trainingen zijn op:
- Zaterdag 29 juni om 11.00 uur in Rijen-Noord

Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Bram’s Bootcamp via www.bodycentergilze.nl.


Waarover
Gezondheid, Sport en bewegen

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Allemaal Vitaal
Een gezonde leefstijl heeft voor de ABG-gemeentes topprioriteit. Samen met vele partners die zich hebben aangesloten bij de lokale sport-...... Lees meer