Details

Dinsdag 21 mei 2024 van 19:00 tot 20:30 uur
Afgelopen
Cultureel Centrum De Schakel
Kerkstraat, Gilze, Nederland

Kom op 21 mei naar de workshop Positieve Gezondheid!

Wil jij ontdekken wat gezondheid echt is? En wat je hier zelf aan kunt doen? Kom dan naar de workshop Positieve Gezondheid op dinsdag 21 mei.

Met Positieve Gezondheid kun je op een nieuwe, verfrissende manier naar (jouw) gezondheid kijken. De kracht ervan is dat je verder kijkt dan jouw klacht, probleem of dat wat door omstandigheden niet meer kan. Positieve Gezondheid geeft juist een brede blik op jouw gezondheid en je ontdekt wat voor jou belangrijk is.

In deze workshop leer je op een andere manier naar gezondheid te kijken, we staan stil bij wat voor jou belangrijk is op dit moment en wat je zelf kunt doen aan je Positieve Gezondheid.

De workshop is op dinsdag 21 mei van 19.00 tot 20.30 uur in Cultureel Centrum De Schakel in Gilze. Vanaf 18.45 uur ben je welkom voor een kopje koffie of thee. Deelname aan de workshop is gratis. Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Elodie Bullens via 06-15509020 of .

Hopelijk tot dan!

Waarover
Gezondheid

Reacties

Over de organisator

Allemaal Vitaal
Een gezonde leefstijl heeft voor de ABG-gemeentes topprioriteit. Samen met vele partners die zich hebben aangesloten bij de lokale sport-...... Lees meer